Όροι και διαδικασία αντικατάστασης ενδυμάτων

Το www.dimifashion.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη σε ότι αφορά την ενδεχόμενη τοποθέτηση ελαττωματικού προϊόντος στην παραγγελία σας και γι’ αυτό, προχωρά στην αντικατάστασή του εφόσον η ενημέρωση από εσάς λάβει χώρα εντός 15 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της απόδειξης, συνοδεύεται από αυτήν και είναι στην αρχική του συσκευασία.

Εφόσον τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις ακολουθείστε την εξής διαδικασία:

  1. Φωτογραφίζετε το προϊόν ώστε να φαίνεται ξεκάθαρα το ελαττωματικό του σημείο και αποστέλλετε την φωτογραφία με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο sales@dimifashion.gr.
  2. Εφόσον η φωτογραφία αποδεικνύει πως ισχύοιν οι προϋποθέσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω, ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας για να οριστικοποιήσουμε την αντικατάστασή του.
  3. Σας αποστέλλουμε ένα προϊόν χωρίς έξοδα αποστολής και με χρόνο παράδοσης 2 – 6 εργάσιμες ημέρες.
  4. Παραδίδετε το ελαττωματικό προϊόν στην μεταφορική τη στιγμή που θα σας δοθεί το νέο πακέτο.

Όροι και διαδικασία αλλαγής ενδυμάτων

Η παραπάνω υπηρεσία προσφέρεται από το www.dimifashion.gr σε περιπτώσεις που αφορούν αλλαγή μεγέθους ή χρώματος.

Το αίτημά σας μπορεί να πραγματοποιηθεί εφόσον η ενημέρωση αλλαγής γίνει από εσάς το αργότερο εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου, το ρούχο βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση χωρίς φθορές και υπάρχει η αρχική του συσκευασία.

Εφόσον ισχύουν οι παραπάνω προϋποθέσεις, ακολουθείτε την εξής διαδικασία:

  1. Επικοινωνείτε μαζί μας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας, είτε τηλεφωνικά στον αριθμό 210-99951756 (ωράριο καταστημάτων).
  2. Η αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί με οποιοδήποτε άλλο ρούχο επιλογής σας, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.
  3. Η πρώτη αλλαγή προσφέρεται δωρεάν από το κατάστημά μας, δεν επιβαρύνεστε εσείς με έξοδα αποστολής. Κάθε επόμενη αλλαγή επιβαρύνει εσάς με το κόστος να ανέρχεται στα 4,90 ευρώ.
  4. Η αλλαγή πραγματοποιείται σε διάστημα 2 – 6 ημερών. Η μεταφορική θα σας παραδώσει το πακέτο της αλλαγής και θα παραλάβει το αρχικό σας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ